Bli med nå

Alt om oss

Finn ut hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor vi gjør det.

Begynn å tjene belønninger

Hva er Verdifull Mening?

Vi kunne ha fortalt deg at Verdifull Mening er verdens største betalte panel for spørreundersøkelser. Men vi vil ikke briske oss.

Vi anser oss selv som et samfunn for markedsforskning. Medlemmer svarer på nettbaserte spørreundersøkelser, fullfører dagbokstudier og tester nye produkter på fritiden.

I bytte tilbyr vi gavekort og rabattkuponger fra noen av verdens største merker.

Vi har vært aktive siden 2004, og har per i dag over tre millioner medlemmer over hele verden. Vil du vite hvorfor? Kom og se selv.

Begynn å svare på betalte markedsforsknings-spørreundersøkelser i dag

Heftige belønninger

Våre nettbaserte spørreundersøkelser er med på å forme fremtidens produkter og tjenester. Hvordan? Ved at du forteller store selskaper og organisasjoner nøyaktig hva du mener.

De setter pris på tilbakemelding fra deg, så vi belønner deg for tiden du setter av. Innløs gavekort og rabattkuponger for toppmerker som f.eks. Zalando, Bokkilden og Supergift .

Fra miljøspørsmål og kinosuksesser, til motetrender og din favorittmat – vi vil bare ha din ærlige mening. Din mening gjør virkelig en forskjell.

Flotte belønninger med Verdifull Mening

Kom i gang på minutter

Bare fyll ut vårt registreringsskjema , og aktiver kontoen din.

Når du er ferdigregistrert, vil du motta spørreundersøkelser rett i innboksen.

Det handler imidlertid ikke bare om spørreundersøkelser – du vil også kunne anmelde reklamekampanjer, teste nye produkter og mer.

Du er sikker hos oss

Som et panel for markedsforskning er vi svært opptatt av å beskytte dine data. Derfor lover vi å holde eventuell informasjon du deler, 100 % anonym.

Du vil være glad for å høre at vårt fokus på personvern og rettferdig databruk også er uavhengig sertifisert. Som et veletablert selskap er vi også medlem av alle vesentlige reguleringsinstanser for markedsforskning, inkludert:

·     The Marketing Research Association (MRA)

·     The Market Research Society (MRS)  

Har du flere spørsmål?

Sjekk ut våre OSS , eller ta kontakt. Vårt dedikerte team for medlemstjenester er spesielt opplært til å hjelpe deg.

Ikke medlem ennå? Finn ut hva alt oppstyret er.

 

Begynn å tjene belønninger